20.8 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

El Castell de Claramunt torna a acollir el tradicional aplec de l’1 de maig

Un article de

El Castell de Claramunt torna a acollir el tradicional aplec de l’1 de maig
E

El Castell de Claramunt serà novament protagonista aquest pròxim dilluns 1 de maig d’un nou aplec, una de les celebracions més populars i arrelades de les que tenen lloc a la Pobla de Claramunt. La jornada s’iniciarà a les 9 h amb l’esmorzar popular que organitza l’Associació Cultural Barrufet Roig a la qual seguiran la benedicció del terme, a les 10 h, i la segona Trobada de Violes de Roda de la Pobla de Claramunt, que trobarem de 10.30 a 11.30 h en la pujada al Castell. Aquesta última activitat es completarà, ja a la tarda, amb el taller de violes de roda que oferirà de 17 a 19 h Adrià Grandia al Teatre Jardí.

De la mateixa manera, al llarg de tot el matí hi trobarem l’escola de cavallers del Grup Drakonia que donarà la possibilitat de practicar llançament de javelines, destresa amb l’espasa i equilibri sobre troncs. L’aplec es completarà amb la ballada de sardanes que se celebrarà a les 12 h amb la Cobla Catània, la paella popular organitzada novament per l’Associació Cultural Barrufet Roig i el concurs de fotografia a Instagram que promou AFOC La Pobla de Claramunt.

100 anys de la trobada de centres excursionistes
En aquesta ocasió, l’aplec de l’1 de maig commemora el centenari de la Trobada de Centres Excursionistes de Catalunya que va tenir lloc en aquest mateix espai el 6 de maig del 1923.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030