Dilluns vinent tornarà a activar-se el bus urbà de la Conca

90

A partir de dilluns 20 d’abril s’activaran amb serveis mínims les línies urbanes de la Conca (LTV, LTM, LC1 i LC2). Hi haurà un servei mínim del 40% en el cas dels transversals i un 30% per cada una de les circulars. La freqüència serà d’una hora entre combois, en lloc dels usuals 20-30 minuts. El servei s’inicia a la primera hora habitual (entre 6:45 i 7:30h segons línia) i els últims autobusos inicien el recorregut a les 19:30-19:45h.
Pel que fa a les mesures d’higiene, els cotxes es netejaran al finalitzar cada un dels circuits en el moment de la regularització horària (abans d’iniciar la següent ruta) de manera superficial amb productes desinfectants. En finalitzar la jornada es realitzarà una neteja i desinfecció profunda amb ozó (O3), que deixa els vehicles en perfecte estat (i amb total seguretat) per al dia següent.
Durant setmana vinent l’empresa que posa les publicitats desinfectarà les marquesines dels busos. A bord dels autobusos no es permet comprar bitllets per tal de no posar en perill ni els passatgers ni el xòfer. S’han d’usar sempre les targetes que es poden adquirir en estancs i a l’estació de tren i busos.
Durant aquests primers dies agents cívics, personal del Ajuntament i voluntaris de Protecció Civil repartiran a primera hora, i dins de l’autobús, mascaretes d’ús quirúrgic i disposaran de gel hidroalcohòlic per als passatgers. “Volem que els treballadors i treballadores es desplacin amb la major seguretat”, ha dit Marc Castells.

FGC ha informat que aquesta setmana la màxima ocupació de la línia Llobregat-Anoia ha estat del 14%, sempre durant la primera franja de l’hora punta del matí. I aquest cap de setmana, a la línia Llobregat-Anoia circularà un tren cada hora i sentit a l’R6.