Derrota de l’Igualada Rigat a la pista de líder

25 de gener de 2021

LICEO 5
IGUALADA RIGAT 1

No era, probablement, la pista més propicia per començar a sumar punts. El líder porta 15 victòries en 16 partits… només un empat a Riazor. 46 punts de 48 possibles. Tot i això l’IHC ho va intentar, però ara mateix el Liceo és un líder sòlid i poderós. Tot i la derrota (amb gols a pròpia porta i desviaments arbitrals inclosos) l’Igualada va mostra una gran actitud i una bona imatge. Ara aquesta dinàmica s’haurà de mantenir contra el Vendrell.

A la primera meitat els “rigats” van poder aturar el corró local amb una gran actuació de l’Elagi Deitg. A la segona, el joc es va equilibrat però, en canvi, van arribar els gols corunyesos.

Es va avançar el Liceo al minut 7 amb un gol de l’argentí Oruste. 4 minuts més tard Adroher, en una jugada individual, feia el segon. El partit se’n va anar al descans amb aquest 2 a 0 pels locals, gràcies a les aturades de l’Elagi que van deixar el partit obert per la segona part. Un gol dels arlequinats podia canviar totalment l’escenari.

I el gol podria haver arribat amb un remat al ferro de Roger Bars… Malhauradament, el Liceo va tenir molta més sort i poc després, minut 2 i mig, Di Benedetto va fer el tercer i va esmicolar bona part de les esperances igualadines de poder ajustar el marcador.

A l’equador de la segona meitat Dava Torres va fer el 4 a 0, cosa que va fer aparèixer l’amenaça d’una de les tradicionals golejades amb les que el líder està resolent els seus partits a Riazor. Però només 6 segons després Bars va clavar a la xarxa un penal i va tornar a reduir diferències.

Un minut i mig després Bars va disposar d’una FD que podria haver tornat l’emoció al partit però no el va poder transformar i Dava Torres, dos minuts més tard, va establir el definitiu 5 a 1.

Ara els de Francesc Linares s’hauran de concentrar en l’importantíssim partit de demà dimarts a les Comes contra el Vendrell, que a la primera volta ja es va imposar a l’IHC i que arribarà molt motivat gràcies a l’empat a 5 d’aquest dissabte contra un dels equips forts de la competició, el Lleida Llista.