A presó dos veïns de Piera i Els Hostalets de Pierola per vendre droga des d’un domicili

882

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 20 de juny dos homes, de 51 i 48 anys i veïns d’Hostalets de Pierola i Piera, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació va iniciar-se el passat mes de març quan els mossos van saber que en un pis d’Hostalets de Pierola es podria estar portant a terme venda de droga al detall. Els agents van estar fent diverses indagacions i van detectar que, fins hi tot durant el confinament de l’estat l’alarma, l’activitat continuava funcionant. Per aquest motiu van denunciar diversos clients i van decomissar un total de 10,11 grams de cocaïna i 10,01 grams de marihuana.

Amb l’autorització corresponent, els mossos van fer una entrada al domicili on van identificar els dos homes i hi van trobar un total de 425 euros, 13,06 grams de cocaïna i 13 pastilles d’èxtasi. També van trobar una bàscula de precisió i bossetes petites per preparar les dosis.

Per aquest motiu els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 22 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada, el qual va decretar el seu ingrés a presó.