Una innovadora proposta de microteatre es presenta fins dijous a Igualada

58

El Teatre de l’Aurora presenta des d’ahir dimarts i fins dijous, coincidint amb la Festa Major d’Igualada, Xiques, una innovadora proposta de microteatre que compta amb cinc espectacles creats expressament per l’ocasió per una vintena d’artistes locals i comarcals de diferents disciplines i que es representaran en cinc espais poc convencionals del teatre de la plaça de Cal Font.

Es tracta d’espectacles de 15 minuts de durada que es representaran avui dimarts 21, dimecres 22 i dijous 23 d’agost entre les 18:30h i les 21:30 h. Es faran 4 passis diaris de tots 5 espectacles – és a dir 20 funcions diàries i un total de 60 en els tres dies – per tal que els espectadors tinguin el màxim d’opcions per triar quants espectacles volen veure, i quin dia i a quina hora.

Cada espectacle compta amb artistes d’Igualada i la seva comarca (entre dos i cinc integrants) de diferents disciplines artístiques (músics, actors, dramaturgs, etc) que han creat l’espectacle expressament per a l’ocasió tenint en compte l’espai on es representarà, que també juga un paper fonamental. Així doncs, Xiques, es farà en cinc espais no convencionals del teatre i descobrirà al públic racons insòlits del Teatre de l’Aurora on habitualment no s’hi fa teatre, com els camerinos, les golfes, el vestíbul, el bar o la sala d’assaig de la Coral La Llàntia.

Xiques, és una proposta que neix de la mà de l’actor Joel Grau i que comptarà amb la participació d’una vintena d’artistes: David Berenguer, Víctor Borràs, Cels Burgès, Íngrid Domingo, Jordi Farrés, Pep Farrés, Mosa Garcia, Joel Grau, Munseta Pelfort, Maria José Lizarte, Àfrica Llorenç, Marc Mateu, Alessii Scotto, Mònica Torra, Jacob Torres, Montserrat Valentí, Elisabet Vallès i Carles Viarnès.