Mal resultat del CFI que el manté a la cua de la Primera Catalana
M

3 de febrer de 2020

Pere Santano.- Els nois de Marc Cabestany cauen en un partit davant el Castelldefels (0-3) on no s’han sentit còmodes en cap moment. Els blaus afrontaven un duel important de cara a seguir aspirant a la salvació. Davant hi havia un Castelldefels que venia amb una molt bona dinàmica de resultats i que es mostrava invicte aquest 2020.

El matx va començar amb un ritme molt baix, on cap dels dos equips eren capaços de generar ocasions de gol. Només jugades aïllades podrien fer decantar el resultat. En primera instància, va ser Nil qui va poder avançar els igualadins, però el porter visitant ho va evitar.

Amb el pas dels minuts, els grocs van saber controlar més la pilota i, al minut 26, en un xut molt llunyà, els visitants han fet un autèntic golàs, que ha entrat per l’escaire de la porteria d’Alfonso. S’havia de remar a contracorrent i canviar la dinàmica, per poder remuntar.

A la represa, tot van ser males notícies, lesió d’Óscar i gol visitant, a la sortida d’un córner. La proesa per puntuar encara era més complicada.

A mesura que el partit s’apropava al final, els anoiencs van intentar apretar i avançar les línies, generant diferents oportunitats. Calia estar atent a evitar els contracops visitants, per no encaixar el tercer gol. Tot i l’insistència dels blaus, al minut 90, el Castelldefels va aconseguir el gol de la total tranquil·litat.

Aquesta setmana, el conjunt igualadí no jugarà per la retirada del Reus i tornarà a competir contra la Pobla de Mafumet, a Les Comes.