L’edició d’estiu del Rec.0 comptarà amb més de 80 marques

907

REC0 nit - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

De l’1 al 4 de juny, de 10 a 22h, torna el Rec.0 Experimental Stores al barri del Rec d’Igualada. Des de les marques més populars fins als dissenyadors més emergents es reuneixen per vendre els seus estocs a preus radicals en un entorn creatiu únic, que converteix el Rec.0 en una de les concentracions de botigues efímeres de moda més singulars del sud d’Europa.

Més de 80 marques de roba de dona, home, nen i complements estaran repartides en quatre grans zones del barri del Rec. En moda urbana i esportiva, arriben noves marques com Vans, Santa Cruz, WAU i Lolë Woman, que s’afegeixen a Grifone, Kaotiko Bcn, Adidas, Buff, Dütch Delight, Visual Poetry Barcelona, WESC i Fox Head; en sabates, Camper i Dorotea, a més de Satorisan, Pretty Ballerinas, Kickers i Mascaró; en bany, Mi&Co, Bcn Beach, Red Point i Punto Blanco, els dissenys per dona de Mus&Bombon i Tiny Cottons en moda infantil, que s’uneix a l’espai RecKIDS on hi ha yporqué, Bean’s Barcelona, Little Lia, Micu Micu, Piu et Nau, Mamadú, Al agua patos o Mon Marcel.

Una edició més, continuen les marques de dona i home Lacoste, Desigual, Levi’s, Mango, el Secret Market de Privalia, LTB Jeans, Loreak Mendian o Pepe Jeans; i també les de dona Miss Me, Sita Murt, Lupo Barcelona, Hakei, Javier Simorra, Ingrid Munt o Indi&Cold; així com les d’home: Antonio Miró, Boxley, New Zealand Auckland, Redskins o Torras.

Per primera vegada els dissenyadors estaran en un mateix pati, repartits en diverses botigues efímeres. Miriam Ponsa, Who, Josep Abril, Gorni Kramer, Kupuri, Txell Miras, Susi Sweet Dress, Veneno en la Piel, Jordi Rafart, Catherine Parra i David Valls, a més del dissenyador guanyador del concurs Time Out, són els escollits per aquesta edició d’estiu del Rec.0 Experimental Stores.

REC0 botiga - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

A més, el festival de moda compta amb dos espais efímers amb una marca diferent cada dia: el Rec Pop Up Day Estrella Damm, amb representants de la 080 Bcn Fashion, marques de Moves to Slow Fashion, de moda ètica i sostenible, i amb Colmillo de Morsa o Martitoro. L’altre espai efímer és l’Urban pop up, que presentarà una marca de moda urbana diària, com Costalamel o Surf’n’Roll.

L’edició d’estiu del Rec.0 destaca també per la gran aposta per la gastronomia i la cultura. El festival Rec Street Food presenta els millors camions de cuina sobre rodes de menjar de carrer, on destaquen les novetats de La Finestra, Kaixito o La Relíquia, a més de Pebre Negre, Msala’73, Dali’s, Fuxia Barcelona, Carambola, Porta Platets i fins a 40 furgonetes més. Al circuit Rec.0 hi haurà els dos patis Estrella Damm, amb les barres i un escenari de concerts i un de DJ, la zona de vins de Bodegues Torres, la dels caves Vallformosa i el camió de cuina sobre rodes de xocolata Lindt.

Més música en directe
La música en viu creix en aquesta edició amb dos espais: l’escenari Estrella Damm i l’escenari Menú Stereo de Movistar, amb grups com El último vecino, The New Raemon, Joana Serrat, Cala Vento, Edna Sey o Morena Tradipatxanga. Les sessions de DJ de l’escenari Estrella Damm, les activitats culturals i el Rec Meeting acaben d’arrodonir una agenda completa, amb totes les propostes gratuïtes.

Com a novetat, Rec.0 presentarà la samarreta Rec, un disseny únic fet per un creador que participa a l’esdeveniment. En aquesta edició, la Miriam Ponsa serà l’encarregada de dissenyar la samarreta, que es podrà comprar a la seva botiga efímera del Rec.013.