Comença el Nadal a La Torre de Claramunt amb l’encesa de les llums

41

El municipi de La Torre de Claramunt engegava la campanya de Nadal aquest dimarts 5 de desembre a les 7 de la tarda amb l’encesa de les llums nadalenques dels carrers, dels arbres i d’altres elements decoratius.

La brigada municipal ha estat aquests dies reparant i instal·lant les llums nadalenques dels carrers i arbres així com l’arc de Pinedes d’Armengol.

Concretament, l’arc de Pinedes d’Armengol ha hagut de reparar-se i ara l’estructura llueix amb força donant la benvinguda als veïns i veïnes. D’altra banda, la centenària olivera de davant del Centre Social torna a ser el centre de les mirades amb una elegant il·luminació. Aquest arbre es converteix un cop més, en l’arbre de Nadal dels desitjos i tothom que ho vulgui pot penjar el seu desig escrit en un tros de paper.

Els treballs del personal de la brigada han permès guarnir alguns dels carrers, arbres i un arc a Pinedes d’Armengol. La Torre de Claramunt llueix per Nadal amb la voluntat de promocionar el comerç de proximitat i participar de la il·lusió de grans i petits del poble.