Victòria i liderat per l’Igualada Femení HCP
V

22 d'octubre de 2019
CHP BIGUES I RIELLS 1
IGUALADA FEMENÍ HCP 3
Les igualadines van superar a un Bigues combatiu que no va donar per perdut el partit en cap moment. Les noies de Maria Fernández “Pulgui” van crear infinitats d’ocasions a la porteria local al llarg de tot el partit, però només es van materialitzar en tres ocasions; totes elles a la primera part que, juntament amb el gol del Bigues, va deixar el marcador del descans amb el mateix del final del partit. Jugadores i equip tècnic van dur llaços roses en suport al Dia Mundial Contra el Càncer de Mama.
El proper partit es jugarà a Les Comes, aquest diumenge a les 12:45 h, contra el Vilassar HC. Les igualadines, màximes golejadores de Nacional Catalana i les úniques imbatudes del seu grup, s’enfrontaran al conjunt menys golejat del grup i que ha empatat la meitat dels partits que ha disputat (3 de 6).