Sheila Avilés es proclama campiona de les Sèries Mundials de Skyrunning

97

Sheila Avilés es va coronar amb el títol de les Sèries Mundials de Skyrunning 2019, després d’acabar en segona posició en l’última prova del circuit, la Skymasters, disputada a Limone (Itàlia).

L’anoienca partia en aquesta última prova com a líder de la classificació del circuit, encara que amb minses diferències, i més tenint en compte que en ser la prova decisiva la puntuació era doble.

Tot i que la de Santa Margarida de Montbui va acabar segona, aquesta posició va ser suficient per emportar-se el títol, ja que la romanesa Denisa Dragomir, guanyadora de la prova d’aquest passat dissabte, no estava entre les millors en el rànquing general.

Dragomir va ser la millor amb un temps de 3 hores, 36 minuts i 55 segons, més de cinc minuts de diferència sobre Avilés, que va marcar un temps de 3h:42.13. La tercera plaça va ser per a la txeca Marcela Vasilova (3h: 51.35). L’holandesa Ragna Debats, principal rival de l’espanyola, tan sols va poder ser cinquena, amb un temps de 3h: 52.46.

Avilés finalitza amb 780 punts, per 655 de Debats, i 600 de la italiana Elisa Desco, que va acabar sisena aquest dissabte.