El Monbus CB Igualada segueix intractable a la lliga EBA

22 d'octubre de 2019

MONBUS CB IGUALADA 74
MARISTES ADEMAR 71

El Monbus CB Igualada venia d’aconseguir una victòria contundent en terres aragoneses
contra el Patria Hispana Seguros Almozara. El passat dissabte 19 d’octubre el Maristes Ademar amb un balanç de 3 victòries i una derrota fins al moment visitava les Comes.

El partit a les Comes començava amb els blaus dominant, amb un gran encert des de la línia de 3 punts que permetria als igualadins arribar al final dels primers deu minuts de partit amb el resultat de 20 a 12 favorable als locals. El segon quart es convertiria en un intercanvi de cops, i acabaria sent un quart amb una gran anotació (51 punts entre els dos
equips en aquests deu minuts. Els visitants sobretot des de la línia de tirs lliure aconseguirien mantenir les diferències en el marcador arribant a la mitja part amb un 45 a 38.

A la represa, la tònica del partit canviaria per complet, i de 51 punts anotats en el segon quart, aquest tercer període només es sumarien 25 punts entre tots dos equips. Mica en mica els visitants anirien reduint distàncies en el marcador, arribant al límit dels 30 minuts amb una diferència de només 4 punts (56 – 52).L’últim període ajustaria encara
més el marcador, els locals van anar en tot moment per davant, però el partit es va acabar decidint als últims segons. El resultat final seria de 74 – 71. Nova victòria per al Monbus CB Igualada que els serveix per continuar invictes i líders de la conferència C-A de lliga EBA amb un balanç de 5 victòries i 0 derrotes. Aquest proper cap de setmtana, el Monbus CB Igualada visitarà la pista del SESE de Barcelona.