8.9 C
Igualada
Dijous, 22 febrer 2024

Un article de

Teatre Nu estrena “Kàtia” al TNC
T

Publicitat

Demà dissabte 6 de febrer s’estrena a la Sala Tallers del TNC l’espectacle Kàtia, de la companyia Teatre Nu. L’obra, que fins avui ha fet una gira de més de cent funcions, arriba a Barcelona després d’un important reconeixement que li ha valgut el premi Xarxa Alcover i la Nominació als premis de la crítica en la categoria de teatre familiar.

Kàtia ens parla de voler saber, de la necessitat de trobar els nostres orígens, de la voluntat de recordar i entendre d’on venim. És la història d’una mare i una filla, que emprenen un viatge per mirar de respondre les preguntes que es planteja la petita. Aquest espectacle parla de l’adopció, dels interrogants que desperta, dels neguits que motiva, i ho fa a través d’una història plena de joc i aventura a la recerca d’un objecte ben quotidià: una foto.

Kàtia és una producció de la companyia Teatre Nu i parteix de la idea original de Ka Teatre. L’obra es va crear a La Casa del Teatre Nu, seu de la companyia ubicada a Sant Martí de Tous, on desenvolupa les seves creacions i altres projectes relacionats amb el món de les arts escèniques.

L’espectacle es podrà veure a la sala Tallers del TNC els dies 6, 7, 13 i 14 de febrer. A més farà diferents funcions escolars entre setmana.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies