17.5 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Taller sobre contractació pública per a les empreses de l’Anoia
T

Sota el títol “Transforma el teu negoci a través de la contractació pública” tindrà lloc el proper 14 de juny a Mont-Àgora de Montbui i està organitzat per TICAnoia amb el suport de l’Oficina Acelera Pyme per a l’entorn rural Secartys/Sinergia.

El sector públic és el principal tractor de compra del nostre país, per aquest motiu, estar preparat per presentar-se a aquest tipus de licitacions representa una oportunitat de creixement.

Amb aquest propòsit s’ha organitzat aquest taller pràctic gratuït orientat a empreses interessades en oferir els seus productes i serveis a l’Administració Pública i també a aquelles que ja ho estan fent i volen aprofundir en el seu coneixement. El taller tindrà una primera part teòrica on s’explicarà com funciona la contractació pública, com accedir-hi, peculiaritats del procés i un breu enfoc en l’estratègia de venda a seguir davant l’Administració Pública. Seguidament les persones participants s’endinsaran en la part pràctica del taller on es veurà com identificar oportunitats, com preparar ofertes i es realitzarà un cas pràctic.

Per a les empreses interessades, el taller és totalment gratuït però cal inscripció prèvia a www.ticanoia.cat/agenda TICAnoia és l’associació sense ànim de lucre per l’impuls de l’Ecosistema TIC de l’Anoia, nascuda el 2008 que agrupa empreses i professionals de l’àmbit tecnològic de la comarca així com estudiants del mateix sector.

És impulsora de l’obertura de l’Oficina Acelera Pyme per a l’entorn rural Secartys/Sinergia, entitat enfocada en apropar la digitalització a les empreses de l’Anoia a través de la connexió amb el sector TIC.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca