16.7 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

“Ser o no ser (mares)”, de l’associació Incòmoda, al Museu de la Pell
"

El Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia acull fins el 16 de juliol l’exposició “Ser o no ser (mares)”, comissariada per l’Associació Incòmoda, entitat guanyadora el novembre passat del premi Igual’ART amb el projecte “Incòmoda”, revista homònima de l’associació que reflexiona a l’entorn de les diferents realitats femenines.

El primer número de la revista va néixer l’any 2020 i ha cobert altres àmbits vinculats a la vida quotidiana, com són el món laboral, domèstic, sexualitats i la poca visibilitat de la dona en el món de la ciència, la medicina i l’esport, entre altres. El quart número versarà i reflexionarà sobre les diferents maternitats possibles.

La proposta expositiva es centra en analitzar i mostrar moments i estats vinculats al procés de gestació, com són la precarietat davant el desig de ser mare, l’avortament, el concepte de mare, la violència obstetrícia, els períodes de cura relacionats amb els permisos laborals o com s’ha retratat el rol de la mare a la gran pantalla.

Incòmoda és una associació formada per Marina Camprubí, Patricia Carreño, Maria Moix i Mireia Sala, persones vinculades professionalment al món del disseny gràfic, la il·lustració, l’art, el periodisme i la docència. El col·lectiu va néixer el 2019 amb l’objectiu de dur a terme projectes vinculats al feminisme des de l’experimentació gràfica i creativa.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca