Primera victòria a la lliga catalana de l’Igualada Rigat
P

31 d'octubre de 2022

IHC RIGAT 4
GIRONA 2

L’Igualada ha obtingut la primera victòria a la lliga catalana davant d’un Girona que ja sabia que era puntuar a Les Comes. Els de Francesc Fernández han anat sempre per davant en el marcador tot i que fins al final no han pogut respirar tranquils i assegurar els primers 3 punts de la competició.

L’Igualada s’ha avançat amb un gol de Riba molt matiner però l’ex-arlequinat Cantero ha demostrat que les Comes és casa seva i ha tornat a marcar-li als seus ex-companys al minut 12. Els rigats han reaccionat molt ràpid i han pogut restablir l’avantatge gràcies a un gol de Llenas dos minuts més tard.

A la represa el partit semblava inclinar-se definitivament pels locals amb una acció de Marimon a l’equador de la segona meitat però el Girona ha tornat a reduir diferències només 36 segons després. El gol de la tarquil.litat l’ha fet Yeste al minut 17. D’allà fins al final els igualadins han sabut conservar el 4 a 2 i els 3 punts. Ara l’IHC tornarà a jugar divendres dia 4 al pavelló del Reus Deportiu.