10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Prats de Rei inaugura diumenge la 51 edició del Pessebre Vivent
P

Publicitat
El poble dels Prats de Rei ja s’ha transformat un any més en la Palestina de fa dos mil anys, quan tot ja és a punt per acollir una nova edició del Pessebre Vivent. Són 51 anys ininterromputs d’aquest espectacle organitzat per l’Agrupació Cultural Recreativa Sigarra, una cita ja tradicional en el calendari cultural i festiu del poble.
El Pessebre de Prats transporta el públic a uns temps remots, poc abans del naixement de Jesús i fins als primers anys de la seva vida. Els carrers i racons del poble es converteixen en l’escenari perfecte per a explicar aquesta història, amb música pròpia composta per Mn. Valentí Miserachs i en la qual els actors parlen en directe.
Tot plegat conforma la singularitat del Pessebre Vivent dels Prats de Rei, allò que el fa únic i especial i que, alhora, en limita l’aforament ja que no permet el recorregut lliure. Així, les funcions comencen a les 18.30 h i després d’aquesta hora ja no és possible accedir-hi.
Per això es recomana adquirir prèviament les entrades al web http://www.acrsigarra.cat/pessebreprats i assegurar-se així que es podrà gaudir de l’espectacle.
Unes funcions que enguany començaran més d’hora que mai, ja que aquest diumenge 18 de desembre es durà a terme la primera representació. El Pessebre també es podrà veure els dies 26 de desembre, i 1, 6 i 8 de gener a les 18.30 h.
Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies