Pep Guardiola serà a la inauguració de la Cruyff Court dels Hostalets de Pierola
P

25 de juny de 2019

Aquest dimecres, a partir de 2/4 de 6 de la tarda, està previst que comenci l’acte d’inauguració de la instal·lació situada al parc de Cal Ponsa.

L’exjugador i entrenador del Barça, Pep Guardiola, serà a la presentació de la Pista Cruyff dels Hostalets de Pierola en la inauguració d’aquest dimecres. L’actual entrenador del Manchester City hi assistirà com a padrí i com ambaixador de l’organització fundada per Johan Cruyff. L’acte també comptarà amb la presència de la presidenta i la directora de la Fundació, Susila Cruyff i Pati Roura, i de l’alcalde Gerard Parcerisas i l’exalcalde Daniel Vendrell.

Ja fa alguns mesos que es va instal·lar la Pista Cruyff (Cruyff Court), un petit camp de futbol públic amb gespa artificial de 42 x 28 metres, als Hostalets de Pierola. Després de passar el període electoral, finalment aquest dimecres, 26 de juliol, se’n fa la inauguració.

El projecte dels Cruyff Courts es va iniciar el 2004 i se n’han distribuït més de 240 a una vintena de països de tot el món. Coincidint amb el número de la seva samarreta, Cruyff considerava que, en les activitats afavorides per la seva Fundació, era d’obligat compliment les següents 14 regles: esperit d’equip, responsabilitat, respecte, integració, iniciativa, dirigir-se, personalitat, participació social, tècnica, tàctica, desenvolupament, aprenentatge, jugar junts i creativitat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?