Nova edició del RECREA’T, espai social, cultural i artístic a laBastida del Rec

27 de febrer de 2015

dossier últim 2015

Aquest cap de setmana arriba una nova edició del RECREA’T, l’espai social, cultural i artístic, que organitza cada primer diumenge de mes, l’associació sociocultural laBastida, a la seva seu social del c/Creueta, 31 del barri del Rec d’Igualada.

Després d’una parada hivernal, laBastida torna a programar actes culturals i artístics, amb la seva voluntat de dinamitzar el barri del Rec d’Igualada, i comença amb una edició especial del RECREA’T, que comptarà amb diverses activitats durant tot el cap de setmana.

El dissabte 28 de febrer, d’11 a 14h tindrà lloc el ‘Taller de cuina d’aprofitament’ a càrrec de Radu Popa i de 17 a 18.30h el ‘Taller de creativitat i memòria’ a càrrec de Toni Font.

Els dos tallers són d’inscripció gratuïta, tant sols cal enviar un mail a recreat@labastida.cat per a participar-hi.

A les 20.30h del vespre, han programat l’obra de teatre ‘Diàlegs de Dalt i de Baix’, a càrrec de la companyia Oracles Teatre i direcció i dramatúrgia d’Orland Verdú, que va ser guardonada amb el VIIIè Premi de Teatre Ciutat de Sagunt 2011. L’obra està constituïda per tres peces (tres diàlegs) al voltant de l’amor, la guerra i el destí. Tres peces dramàtiques que cerquen la bellesa escènica de la simplicitat i l’experimentació sensorial a través d’un text obert a la significació i a la investigació formal amb un intens treball actoral.

L’espectacle serà finançat amb la fórmula de la taquilla inversa, en la qual els espectadors paguen un cop finalitzada la mateixa, el valor que creuen que els mereix. Tot seguit, s’acabarà la vetllada amb una sessió de Dj.DuBitatiu.

El diumenge 1 de març de 10 a 14h. com cada primer diumenge de mes, arrencarà el primer RECREA’T del 2015, la trobada de tot tipus de creadors i artesans de diferents disciplines artístiques i que en aquesta ocasió comptarà amb la participació d’Àngel Rica, Oriol Vives, Sara Ivorra, Ferran Cerdans, Joana Sardà, Emili Salgado, MAIG (Makers Igualada), Mireia Sistaré i Alícia Villavecchia.

I ja per acabar aquest segon dia de RECREA’T, a les 19h., hi haurà l’actuació del poeta Gerard Vilardaga i el músic Primo Gabbiano, dos artistes vinculats al col·lectiu artístic Konvent.0 del Berguedà, i que presentaran POLINÈSIA, un espectacle on combinen música, poesia i performance i que de ben segur, no deixaran a ningú indiferent. Aquest espectacle també serà finançat amb la fórmula de la taquilla inversa.

Comparteix l'article: