El Noia, rival de l’Igualada Rigat als quarts de final de la Copa del Rei

19

L’Igualada Rigat s’enfrontarà al Noia Freixenet als quarts de final de la Copa del Rei 2018, que es disputarà del 22 al 25 de febrer a Lloret de Mar. La resta d’emparellaments han estat Liceo – Lloret, Barça – Girona i Reus – Lleida. En cas de passar de ronda, els arlequinats jugarien amb el guanyador del partit entre el Liceo i el Lloret. Així ho ha decidit el sorteig que es va realitzar dimarts a les 20h al Teatre Municipal de Lloret de Mar.

El tècnic de l’Igualada Rigat, Ferran López ha parlat sobre el adversari, el seu ex equip. Considera que és “un rival complicat, amb una de les plantilles més equilibrades dels últims nou anys. Tenen moltes variants tàctiques i tècniques”.

L’entrenador de Sant Sadurní posa en valor la competitivitat del seu equip i diu que “tenim clares les nostres armes i virtuts i sabem que som un equip poderós amb certes coses. Treballant en bloc i fent servir el que sabem fer molt bé, som capaços de tot”. López també remarca que “a la Copa tothom vol competir, però és important competir bé, i és el que farem”.

A nivell històric, Lloret de Mar és un lloc que porta bons records als arlequinats, ja que allà van guanyar la seva primera Copa del Rei, l’any 1992.

Cinc partits amb el Noia Freixenet en una sola temporada

L’atzar ha emparellat al Noia amb l’Igualada Rigat, que jugaran dos partits entre ells en només cinc dies. El primer, el 17 de febrer a Les Comes, corresponent a la jornada 20 de l’OK Lliga. El segon, cinc dies més tard, serà aquest Noia – Igualada dels quarts de final de la Copa del Rei 2018.

Aquesta temporada els dos clubs ja s’han enfrontat en tres ocasions, amb una victòria per els arlequinats i dos pel Noia: en un partit d’entrenament de pretemporada, als quarts de final de la Lliga Catalana i al partit de la primera volta de l’OK Lliga.