11.1 C
Igualada
Diumenge, 25 febrer 2024

Un article de

Natura plaent, pintures d’Anna Carretero a l’Ateneu Igualadí
N

Publicitat

L’artista Anna Carretero presenta una exposició de les seves últimes obres a l’Ateneu Igualadí. Natura plaent és una obra inèdita amb què Carretero segueix la seva pulsió i plasma l’essència de la natura i l’ànima que l’envolta.

Segons Anna Carretero, té una gran unió amb la natura i això ha estat la seva inspiració. “La connexió amb la natura i aquesta manera obstinada que té de seduir-me m’inspira, em regala bellesa i el repte és captar-la, pintar-la. L’emoció i la intuïció són el motor.”

L’artista ha explicat també com ha estat el procés creatiu. “En el procés creatiu experimento, invento, descobreixo i en aquest transitar lliure em sento feliç. És la meva particular mirada d’interpretar natura i emocions i d’expressar qui soc a través del meu llenguatge pictòric.”

L’exposició es va obrir al públic aquests dilluns i quedarà oberta al públic fins al pròxim 8 de gener de 2023. La inauguració serà avui, dijous 15 a les 20h. L’horari de visita és de dilluns a dissabte de 18 h a 20 h i matí dissabte de 10 h a 13 h.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies