1.9 C
Igualada
Dimarts, gener 31, 2023

Mor l’exregidor igualadí i cofundador de DABSA, Pere Basols

Pere Basols Borrás, de 77 anys, ha estat tota la vida vinculat al món de l’automòbil. Ja de molt jove va córrer Ral·lies amb vehicles que preparaven a les instal·lacions familiars. Per la seva vinculació amb aquest món, va aconseguir la representació de la marca Ford, que ell ja havia visitat els Estats Units i va ser un dels cofundadors de DABSA. També va ser l’impulsor de la marca BRAID de rodes d’aliatges d’alumini. Va estar vinculat en serveis financers, assegurances i activitats immobiliàries.

Sempre li va agradar rodejar-se de bons professionals amb qui li agradava fer companyia. Així en la majoria de les seves activitats professionals sempre va saber trobar associats amb qui compartir responsabilitats i potenciar els projectes.

Va estar regidor de l’Ajuntament d’Igualada, sent juntament amb Paco Mateu i Pere Prat un dels artífexs de que a Igualada es fessin les primeres eleccions des de la guerra civil, encara que fos en un àmbit limitat com va ser el terç familiar.

Un greu accident d’automòbil el va deixar en una cadira de rodes, fet que no li va impedir seguir les seves activitats i com deia, amb bon humor, sempre al damunt de rodes.
Va ser un home discret d’una gran intel·ligència que li feia abordar els problemes amb tranquil·litat i fermesa, sovint sabent trobar solucions en l’espera del moment adequat i sabent mantenir un ampli entramat relacional on podia abocar les seves idees i experiència.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

El Monbus CB Igualada aconsegueix una victòria vital

MONBUS CB IGUALADA 70 CN HELIOS 63 El Monbus CB Igualada va acabar patint per no saber tancar el partit. El conjunt igualadí, que va controlar...

No era el mec el que feien

M’he de disculpar. He de demanar perdó pel que vaig escriure la setmana passada. Amb el títol: “Presidents fent el mec”, deia que els...

El Club Sènior Igualada de ping-pong presenta el seu equip en una sessió especial acompanyats pel palista Joan Masip

Fa poc més d’un any, un grup de tres o quatre persones (de entre 60 i 90 anys) es van trobar per fer unes...

Últimes notícies