La meva vida escolar: “Experiència d’una família”, per la família López-Seguí

65

Hola! Som la família López-Seguí, tenim dos fills a l’Institut Badia i Margarit, l’Eric i la Sara, (3r i 1r d’ESO). La nostra experiència en el BIM va començar amb el nostre fill Eric, fa 3 anys, ell acabava la primària en una escola de tan sols una línia, i la nostra preocupació augmentava més quan s’acostava el moment d’haver de matricular el nostre fill a l’Institut. Vam anar a visitar diferents instituts, tant públics com privats, però no trobàvem el que buscàvem. Fins que un dia ens vam assabentar per mitjà de la premsa que s’obria un nou institut a Igualada, vam decidir anar a veure’l, i la nostra sorpresa va ser que l’institut en si no existia, el que ens oferien era un projecte que començaria el mes de setembre Era un projecte ple d’il·lusions, un Institut que estava per arrencar a 5 mesos, però, encara que no podíem veure les instal·lacions, sí que vam poder conèixer a un equip de professionals amb les idees molt clares (un Institut petit, de dues línies, familiar, amb idees molt innovadores). Després d’escoltar-los, vam saber sense cap dubte que havíem trobat el lloc ideal on el nostre fill seguís la seva formació acadèmica.

A dia d’avui estem molt satisfets, més encara quan el nostre fill ve a casa content, veiem que ha trobat el seu lloc, ell ens diu que és la seva petita família. Té un tracte molt proper amb els seus professors, se sent valorat i sempre ve a casa amb molts projectes en què vol participar. Ara mateix està immers en un que està relacionat amb la programació, treballen en grup muntant un robot, i tindran l’oportunitat de participar en un torneig a nivell local i pot arribar a internacional si passessin totes les etapes (estan tots molt entusiasmats), la Lego League. 

 

Ha estat tan positiva la nostra experiència, que aquest any hem matriculat a la nostra filla, la Sara, sense dubtar-ho. Ella s’ha adaptat molt bé, també ve a casa expliant els projectes que li proposen i ella sens dubte vol participar. La Sara fa com a optatives, art i teatre, també ha participat en el projecte STAGE ARTS, que van ser unes mini-colònies en anglès les 24 hores al dia relacionades amb l’art i la música.

Nosaltres com a pares, estem molt agraïts al BIM, ens ha donat allò que buscàvem, ens sentim tranquils deixant els nostres fills a les seves mans, sabem que els donaran una bona formació, que la seva veu té valor, i aquestes petites però grans coses sens dubte faran efecte en ells.

Família López-Seguí