Recull de l’actualitat informativa de l’Acadèmia Igualada
R

21 de febrer de 2018

Senderisme i orientació a l’Acadèmia Igualada

Els alumnes de CFGM de Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural amb l’objectiu de capacitar-se d’una manera pràctica dels coneixements i destreses necessàries per poder-se incorporar al món laboral han anat realitzant al llarg del curs diferents pràctiques de senderisme i orientació. A més a més d’aprendre de forma pràctica, permet el senderisme conèixer el nostre entorn, cultura, història, fauna i flora.

L’experiència permet que el jove alumne es responsabilitzi tant d’escollir la ruta que cal seguir i l’activitat més adequada al seu nivell físic i tècnic, així com aprendre a fer d’assessors sobre l’equip i el material necessaris per evitar que una sortida en grup no es converteixi en un malson.

Arqueologia i història medieval a l’Acadèmia Igualada

Els alumnes de P-4, 6è de Primària, 1ESOB i 2ESO van rebre la visita sorpresa d’una arqueòloga i un cavaller medieval que, sense esperar-s’ho, van picar la porta de la classe.

Al llarg del dia i davant els seus ulls sorpresos, van aprendre sobre la prehistòria, l’arqueologia, l’armament, la vestimenta i la societat medieval. Rosa Mercado és estudiant i arqueòloga jove i l’Eric Cugota és membre de l’equip de recreació històrica Feudorum domini. La seva visita ens ha deixat bocabadats i força encuriosits i els agraïm aquesta oportunitat única i enriquidora.

Els alumnes celebren el Carnestoltes

Hem celebrat Carnestoltes i cada dia de la setmana ha estat tot un repte a superar. Al llarg d’aquests dies ens ha arribat Sa Majestat Carnestoltes. Amb ell hem començat a preparar la gran festa del divendres, i quina disfressa ens posarem. Des de fa dies els companys de CFGS d’Educació Infantil ens donen la consigna que haurem de complir a l’endemà. Les consignes han estat molt variades, totes elles però, relaciones amb les emocions. El que tothom esperava era el divertit càstig que imposaven als que no complien la consigna.

El Dijous Gras també va ser celebrat amb la tradicional truita i botifarra. Però la gran diversió va ser el divendres. Les comparses creades pels més grans denotaven un gran enginy; els petits i mitjans de l’escola vàrem disfressar-nos i desfilar davant dels nostres companys, fent tots junts, una petita rua escolar. Va ser molt divertit!!!

“Un conte, un aliment”, campanya solidària de recollida d’aliments

L’Acadèmia Igualada en col·laboració amb la Creu Roja Anoia, celebra per segon any consecutiu, una Campanya solidària de recollida d’aliments anomenada “UN CONTE, UN ALIMENT” que es durà a terme el pròxim divendres 16 de febrer de 17 a 19 a la Sala d’actes de la Biblioteca Central d’Igualada.

Els alumnes de CFGS d’Educació infantil de manera voluntària i sense ànim de lucre, oferiran dues hores de contes i taller de maquillatge pels més menuts a canvi que les famílies portin menjar pels més necessitats.

La campanya pretén donar resposta a les urgències alimentàries i de primera necessitat de les famílies més afectades de la nostra comarca, i així sensibilitzar a la població de la situació que estan patint persones molt properes a nosaltres.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?