L’Institut de Vallbona d’Anoia participa a la First Lego League

30

Diumenge passat, 18 de febrer, va tenir lloc al Campus Universitari del Pla de la Massa d’Igualada la First Lego League amb una vintena de grups participants procedents de diferents centres educatius.

Des de l’inici del curs, els alumnes de l’institut han tingut un petit espai per treballar i desenvolupar el seu robot per a què pogués realitzar totes les tasques que puntuen en tres rondes, de la qual es registra la màxima puntuació.

Els nostres participants van ser en Roger González de 2n d’ESO i l’Iker Garcia, el Miguel Martín i els Sergio Garrido, de 3r d’ESO, junt amb el seu entrenador i professor de Tecnologia, en Jordi Farré. Els alumnes van fer un bon paper i van tenir opció de classificar-se dins els tres primers equips, però un error mil·limètric en la darrera ronda, va fer que acabessin en 8a posició final.

La participació en aquest esdeveniment ha despertat molt l’interès de l’alumnat i de les famílies dels alumnes participants, que ja han manifestat la voluntat que l’Institut de Vallbona d’Anoia sigui present de nou en aquest torneig en la propera edició, on es prepararan tant el Joc del robot, com el Projecte Científic i la presentació dels valors que s’enduen al llarg d’aquesta experiència.