L’Institut Milà i Fontanals celebra el primer acte de graduació dels alumnes de FP Dual

130
El passat dilluns 19 de juny es va celebrar a l’ Institut Milà i Fontanals d’Igualada el primer acte de graduació dels alumnes de Formació Professional Dual dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a la Catalunya Central. L’Acte va esatar presidit per l’alcalde d’Igualada Sr. Marc Castells, el Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, Antoni Massegú i pel director del Milà i Fontanals, Juan Manuel Linares.
A l’esdeveniment es van homenatjar les primeres promocions de lalumnat que han finalitzat la FP Dual als instituts de la Catalunya Central. Hi van assistir representants de les empreses col·laboradores de les cinc comarques de la Catalunya Central i representants de la Unió Empresarial de L’Anoia i de la Cambra de Comerç.

 

D’aquest primer desplegament de la PF Dual hi han participat un total de 9 centres de Formació Professional: el Campus Professional UVIC_UCC de Manresa, l’Institut Mig-Món de Súria, l‘Insitut de Puig-reig, l’Escola Professional Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, l’Institut de Vic, l’Institut Lacetània de Manresa, l’Institut Guillem Catà de Manresa, l’Escola Xarxa de Berga i l’insitut Milà i Fontanals d’Igualada.