L’Igualada HC Rigat s’imposa al Sant Cugat al ritme de Bars

28 de novembre de 2022

IGUALADA HC RIGAT 4
PHC SANT CUGAT 1

Victòria important de l’Igualada RIGAT contra el Sant Cugat que el referma en el grup capdavanter de la classificació. Després d’una primera part força igualada, els arlequinats van dominar totalment la segona, on van fer millor joc i, sobretot, van marcar els gols en moments claus. L’IHC va fer un partit molt seriós amb un Torrents espectacular a la porteria.

I això que el partit va arrencat malament. Després d’una FD que Bars no va poder aprofitar i d’un penal aturat per Torrents, el visitants van encertar a avançar-se en el marcador amb un remat creuat al pal llarg de Serrallonga. Tres minuts més tard, Yeste va aconseguir l’empat amb el que es va arribar al descans rematant al segon pal una assistència de l’omnipresent Bars.

Ja a la segona meitat, dos gols de Zilken van trencar el partit. El primer molt d’hora, al minut 4, amb un tir ras creuat marca de la casa. I el segon un altre cop rematant al segon pal… una assistència en una contra de Bars.

El capità arlequinat va tancar la seva extraordinària actuació signant ell mateix un gol. El 4 a 1, encarant al porter i superant-lo per dalt.

Ara els “rigats” s’enfrontaran diumenge a les 8 al Noia en partit televisat.