L’Igualada Femení HCP cau contra el Sant Cugat després d’un mal inici de partit

62

PHC Sant Cugat 7
Igualada Femení HCP 2

Dos gols del conjunt local en els primers cinc minuts del partit, corresponent a la jornada 3 de la Copa Esports Penedès, van deixar a contrapeu a les igualadines. Al minut deu, Tamburini marcava el tercer gol quan les anoienques creaven clares ocasions de gol. En els darrers minuts del primer temps, les locals marcaven el quart i deixaven un resultat enganyós atenent a les nombroses ocasions de l’Igualada.

A la segona part, les igualadines, més eficients, reaccionaven, neutralitzaven el joc del Sant Cugat i escurçaven distàncies en el marcador gràcies als gols de Queralt del Àguila al minut tres i al de Pati Miret al minut tretze. Però les accions individuals locals van eixamplar la diferència per deixar un immerescut resultat final de 7-2.

L’entrenadora igualadina Maria Fernández “Pulgui”, però, es mostrava satisfeta amb el joc de les igualadines tot i el resultat, que no considera important en pretemporada. El proper partit serà el de la jornada 4 de la Copa Esports Penedès. Serà aquest dissabte, a les 19:30h, a la pista del CH Vila-sana.