La Torre homenatja l’equip dels benjamins de futbol 7 campions de lliga

133

El passat dilluns 4 de juny, l’Ajuntament de La Torre de Claramunt va homenatjar a l’equip dels benjamins de futbol 7 de la UE La Torre per la seva victòria com a campions de la lliga de 3a divisió Grup 12 organitzada per la Federació Catalana de Futbol. Així, es va reunir a tot l’equip, familiars i equip tècnic esportiu que van sortir al balcó de l’Ajuntament per a recollir la medalla i se’ls va fer un obsequi d’una copa i un berenar a tot l’equip al bar tres x tres.

Amb aquest campionat, la categoria de Benjamí, ascendeix de 3a Divisió a 2a Divisió per a la temporada 2018/2019. L’equip Benjamí de la UE La Torre ha aconseguit el premi gràcies a una trajectòria invicta els 29 partits disputats fins ara i amb cap derrota, ni empat, sumant 87 punts amb 201 gols a favor i només 20 gols en contra , per tant uns resultats espectaculars. L’equip, entrenat per l’Efren Torres, ha demostrat una superioritat aclaparadora durant tots els partits.

L’equip el conformen els següents jugadors: Ismael Gascon Sabariego, Joel Tejerina Torres, Biel Luque Grau, Andrés Serrano Sevilla, Axel Cester Garcia, Dídac Álvarez Rodríguez, Nil Aguilera Cano, Erik Salvadó Berntsson, Paula Bolivar Navarro, Eric Carrasco Aguilar, Juan Nieto Carrión, Bruno Triviño Sostres. Efren Torres Macuello com a tècnic i Javier Romera Contreras com a delegat.

Des de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt, l’alcalde i el regidor d’esports van donar l’enhorabona pel títol aconseguit, per l’esforç i sacrifici mostrats durant tota la temporada. L’alcalde Jaume Riba, va destacar la trajectòria de l’equip i va posar èmfasi en els valors de l’esport, sobretot en els jugadors més joves, Riba també va esmenar la projecció que suposa pel municipi triomfs com aquests.