La Policia Local de Masquefa deté a 4 persones per un robatori en una gran superfície comercial
L

27 de setembre de 2018

La detenció es va produir a la carretera B-224 per un presumpte delicte de furt, atemptat contra la salut pública i de conducció de vehicle sense llicència.

El passat dilluns 24 de setembre, la Policia Local de Masquefa va detenir a quatre persones per un presumpte robatori en una gran superfície comercial del municipi. La detenció va tenir lloc al PK 24 de la carretera B-224 i els detinguts van ser traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya.

L’actuació policial es va produir després de rebre l’alerta per un petit furt dut a terme per un grup de quatre persones (dos homes –un d’ells, menor d’edat- i dues dones) que, posteriorment, van fugir del lloc dels fets amb un vehicle.

La col·laboració ciutadana va permetre identificar la matrícula del vehicle amb el que es van fugar . Així, un cop identificada, una patrulla de la Policia Local es va dirigir a la carretera B-224, en direcció a Martorell, on a l’alçada del PK 24 es va localitzar el vehicle i es va procedir a la seva detenció.

Al maleter del vehicle es van decomissar els productes robats; mentre que a l’interior del domicili s’hi van trobar 160 grams de marihuana. A més, el conductor de l’automòbil, no disposava de llicència per a la conducció de vehicle.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?