3 de gener de 2019

Igualada Som-hi estrena Whatsapp per interactuar amb la ciutadania

Per estar connectats amb el que volen els igualadins i igualadines, la primera acció de la candidatura Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) d’aquest 2019 ha estat crear un canal de Whatsapp. D’aquesta manera, tothom qui vulgui pot tenir una comunicació directa amb la candidatura que encapçala Jordi Cuadras. A través del mòbil es podrà rebre informació d’aquest nou projecte per la ciutat i tumbé es podran fer aportacions per enriquir-lo a través de la participació.

El número de Whatsapp d’Igualada Som-hi és el 603 86 40 15. Tothom qui vulgui estar conectat amb Igualada Som-hi, només cal que escrigui “Hola” a aquest número i podrà rebre les novetats de la candidatura, a més de fer preguntes o aportar propostes per la ciutat que puguin incorporar-se al programa electoral.

Amb la creació del Whatsapp, Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) obre un nou canal de contacte amb la ciutadania que se suma als perfils que la candidatura ja té a les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram. Tots aquests espais digitals seran un complement d’una campanya que serà molt presencial, propera i de molt contacte amb els igualadins i igualadines per escoltar molt i proposar polítiques d’esquerres i progressistes que siguin novedoses, guanyadores i transformadores per Igualada de cara a les eleccions municipals del 26 de maig.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: