Gran remuntada del Monbus CBI a Valls (75-79)
G

25 de febrer de 2019

Amb la gran victòria de la passada jornada a la pista complicadíssima del Mataró Parc Boet per 21 punts de diferència, els engranatges de l’equip funcionen oferint i jugant un elevat nivell de bàsquet. Aquesta setmana tocava visitar una pista sempre difícil com el Joana Ballart de Valls davant un C. B. Valls Nutrion que necessitava amb urgència allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

Totes les circumstàncies feien preveure un desplaçament molt complicat tot i el bon moment de forma que viu l’equip igualadí. Però si volen seguir lluitant per les places de playoff cada partit val or.

Un Igualada irreconeixible perdia al descans per 50-32. Es de l’Anoia necessitaven una reacció urgent a aquesta segona part,  l’equip va fer un pas endavant i la reacció no va tardar en arribar. Els igualadins es van col·locar a dotze punts en cinc minuts. La solidesa defensiva que ha mostrat l’equip al llarg de la temporada juntament amb el bon moment de forma del grup feien creure en la remuntada però feia falta que tots i cada un fessin un pas endavant i així va ser. Va ser un canvi tant evident, que es van fer amb el control del partit amb un parcial de 10-21 i s’arribava al final del tercer quart 60-53.

Després de remar i fer-se amb el ritme del partit, no es podia abaixar la guàrdia i s’havia de continuar a aquest nivell per seguir creient en la remuntada. Amb un parcial de 0-10 s’empatava el partit i s’arribava als últims minuts amb tot per decidir. I una vegada més amb un parcial de 15-26 els igualadins remuntaven 18 punts de diferència deixant al Valls amb tant sols 25 punts a la segona part. I el partit finalitzava 75-79.

Era un desplaçament molt complicat contra un rival que necessitava guanyar i cap pronòstic feia pensar que l’inici del partit seria dominat tant clarament pels vallencs, però l’Igualada ha sabut capgirar el partit i ha mostrat una vegada més el caràcter guanyador i ambiciós de l’equip per seguir lluitant a la part alta.

El Monbus C. B. Igualada després de dos desplaçaments seguits juga la propera jornada a casa davant el C. B. Castellbisbal. El partit es disputarà el dissabte 2 de març a les 17:45 al Pavelló de Les Comes d’Igualada.

Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (10), Sergi Carrión (1), Miquel Benito, Edu Burgès (4), Jordi Torres (4), Carles Fons (11), Jaume Torres (23), Pau Camí (6), Edu Tejero (12), Roger Pérez (8).