Gran joc del CFI i mal resultat a Almacelles

9 d'abril de 2018

Pere Santano.- Els jugadors de Mestre, paguen molt car dos contracops dels locals i no aconsegueix sumar, en un partit en que el CFI va generar moltes ocasions.

El matx no va començar de la millor manera, quan en una pèrdua en la sortida de pilota, els locals, sent molt directes, van avançar-se, al minut 8. El cop va ser dur, però els visitants van seguir jugant amb tranquil·litat. Al minut 22, de nou contracop dels lleidatans i segon gol. El partit es posava molt coll amunt.
Dues arribades locals, dos gols. Molta diferència al marcador pel que s’estava veient al terreny de joc.
Els anoiencs no van baixar els braços i van seguir mostrant la seva filosofia de joc. Així és com van anar arribant ocasions blaves, que per ben poc, no van acabar en gol. A prop del descans, el CFI va poder disminuïr la diferència al marcador, però el xut de Doblas va sortir fregant el pal.

A la represa, un Almacelles replegat va veure un autèntic monòleg de joc dels igualadins. Les ocasions s’anaven succeint, però el gol no arribava. Els minuts anaven passant, i el joc trenat cada vegada era més fluid, però faltava l’encert en la rematada. Els canvis dels visitants, van servir per reactivar l’equip, que va seguir lluitant fins el final. El joc era bo, però només faltava reflectir-ho en el marcador.
Van debutar Goran i Novoa, que van mostrar bons detalls, tot i que el resultat no acompanyés als anoiencs.
Finalment, al minut 89, amb un Igualada totalment volcat a l’àrea rival, de nou, l’Almacelles va realitzar un contracop que va sentenciar el partit. Un 3-0 al lluminós, que no reflectia gens el que es va veure sobre el terreny de joc.

Un mal resultat, però una imatge molt bona dels de Mestre, que estan desenvolupant, cada vegada, millor joc.