Fel Faixedas i Carles Xuriguera portaran el seu humor a l’Ateneu

2 de març de 2023

Aquest proper diumenge a les 18h es podrà veure al Teatre Municiapal Ateneu l’espectacle “Ni rastre de qui vam ser” creat i interpretat per els actors i humoristes Fel Faixedas i Carles Xuriguera. Després de 10 anys del seu últim espectacle, Xuriguera i Faixedas tornen a l’escenari per recuperar la seva essència, el seu clown, i la seva peculiar manera de fer i de dir.

Els dos actores es transformen en el Caralt i l’Hostench, dos treballadors d’una empresa de vigilants d’escenari qualificats. Passen les hores de la seva feina omplint la buidor d’un teatre mort. Viuen un present de desesperança i projecten un futur d’una lluminositat més que improbable. Persegueixen l’ombra gairebé difusa que una vegada, fa molt temps, ells mateixos van aconseguir projectar. I així els veiem, un dia com avui, quan un error fa que el teatre sigui ple o gairebé

Les entrades de l’espectacle “Ni rastre de qui vam ser” teneu un preu de 20, 18 i 15€, amb els descomptes habituals, i els menors de 25 anys poden adquirir entrades a 5€.

Divendres, la música de Mozart també a l’Ateneu
Per altra banda, demà divendres, a les 19:30h, a sobre l’escenari del Teatre Municipal Ateneu es podrà escoltar una formació poc habitual: un trio de Corda. Miquel Cordoba (Violí), Gabriel Coll (violí) Oleguer Aymamí (violoncel) ens oferirant el “Divertimento en Mib k.563” de Mozart. És l’única composició per trío de corda dins tota l’obra Mozartiana.

Les entrades es poden comprar tan a www.tiquetsigualada.cat com a www.teatremunicipalateneu.cat a un preu de 10€ i a 7€ pels abonats al teatre municipal.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els exiliats tornaran a Catalunya sense ser detinguts?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta