17 C
Igualada
Dilluns, octubre 25, 2021

És hora d’entrar a boxes

Roger Soler Bou
Digital Project Manager a Instint.net

Els revolts hi són per a tots. Com els agafeu ja és cosa vostra.
Hi ha molts negocis que han vist com evolucionar i obrir noves vies per seguir treballant, seguir venent, seguir endavant en definitiva. Hi ha qui encara no ha engegat màquines; sí, va tard, però no ha de donar la cursa per perduda.

Pels qui no han començat cal plantejar-se el propers passos que, al nostre entendre, serien:

1- Simplificar. No es pot fer una evolució amb tot el que teniu fins ara. Cal agafar els productes/serveis que puguin ser més factibles de potenciar. Fent aquest treball tornarem a tenir clar qui som i què fem.

2- Trencar. Cal trencar amb la manera de treballar/vendre. No caldrà segurament amb tot però sí obrir “mires” i plantejar-se moltes coses. Ment oberta.

3- Activar-se ja! Cal despertar quan abans millor que la cursa ja fa dies que ha començat i hem de recuperar el temps perdut. Posem-nos a treballar.

4- Repensar-se. El vostre producte/servei segueix funcionant ens els temps actuals? Els clients que teníeu fins ara, segueixen sent els mateixos? Si per exemple els vostres clients no poden venir on sou vosaltres, podeu anar on siguin ells? Fent preguntes sempre s’obtenen respostes.

5- Transformar. No n’hi ha prou de pensar-ho, cal fer-ho i segurament implicarà una transformació (del propi individu i del negoci). Hem d’estar oberts a fer-ho.

Ja fa molt de temps (de fet parlem d’anys) que el salt al món digital és necessari, però cal un salt controlat: no tot serveix per tothom. Cal veure i estudiar el negoci, el públic, els objectius, etc, però el que sí que està clar és que hem d’explorar tots els canals possibles, i quan diem “explorar tots els canals” ens referim a la omnicanalitat, o sigui, no limitar-nos a una sola via de comunicació per arribar als clients sinó a diverses (xarxes socials, publicitat online, publicitat offline, telèfon, missatgeria, etc).

Aquesta situació de la Covid-19 ha fet que molts negocis hagin fet el pas i tinguin una pàgina web o una botiga online (són els qui ja han començat la cursa). Ara però cal fer-les funcionar i aconseguir que realment surti a compte tot l’esforç, i això passa, evidentment, per seguir-hi invertint (invertir no vol dir llençar diners -sempre que es faci bé-). Si algú no ho té clar no cal que s’ho plantegi.

Per fer aquests passos de manera coherent, ràpida i segura caldrà fer-ho acompanyat d’algú de confiança i amb experiència.
Preneu els revolts el millor que pugueu, però preneu-los.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

L’Events CB Igualada no abaixa el ritme

DRAFT GRAMANET 60 EVENTS CB IGUALADA 66 Els primers minuts del partit van ser marcats per l'encert per part de les blaves, que aconseguien deixar sense...

Estrena europea amb derrota

IGUALADA HC RIGAT 2 VALDAGNO 3 La pilota aturada va ser clau en l'estrena europea de l'Igualada HC Rigat. I això que els dos gols arlequinats...

El risc de rebrot puja lleugerament a Igualada però la pressió hospitalària segueix sent baixa

Ja fa més d'un mes que el risc de rebrot a l'Anoia no supera els 100 punts, que marquen un risc alt, però en...

Jorba vota àmpliament en contra del polígon industrial del Pla Director

Aquest diumenge 24 d'octubre ha tingut lloc a Jorba la consulta popular múltiple i no referendària que formulava dues preguntes: 1. Esteu d'acord que...

Georgina Gabarró també guanya la Copa Catalana de Curses Verticals i aconsegueix el doblet

Entrevista a Georgina Gabarró, corredora de curses de muntanya Georgina Gabarró ha estat la corredora revelació d’aquesta temporada de les curses de muntanya. L’esportista odenenca...
Compartir