Minut de silenci a Igualada per les víctimes del Covid-19

327

L’Ajuntament d’Igualada s’ha adherit avui al minut de silenci que s’ha fet a les 12 del migdia per recordar les víctimes de la Covid-19. Amb aquesta acció, el consistori se suma a la proposta del Govern espanyol de declaració de dol oficial a tot el país per les víctimes causades per la pandèmia de la Còvid-19. L’alcalde i els portaveus han seguit el minut de silenci a l’exterior, davant de l’Ajuntament.
Igualada se suma així al dol oficial de deu dies aprovat pel Consell de Ministres i decretat per la Generalitat de Catalunya. Aquest dol s’estableix des de les 0 h del dimecres 27 de maig fins a les 0 h fins a la mitjanit del divendres 5 de juny.
D’altra banda, en l’habitual roda de premsa dels dimecres, l’alcalde d’Igualada Marc Castells ha explicat que “la situació sanitària està controlada però no s’hi val a relaxar-nos”, al mateix temps que ha anunciat “la disposició de normes, molt aviat, per a l’obertura de les piscines de la Conca d’Òdena”, que determinaran cada ajuntament per separat, i s’ha mostrat “satisfet” per les mesures presentades dilluns pel President de la Generalitat, Quim Torra, en la seva visita a Igualada.