26 de març de 2018

Els equips de l’HL Igualada aconsegueixen dues victòries aquest cap de setmana

Els dos equips que van tenir partit, en van sortir guanyadors:

Aleví: CHL Premià 0 – HLIgualada 7

Aquest ha estat l’últim partit de lliga catalana pels alevins de l’HLIgualada. El marcador ha estat clar, acabant amb una clara victòria davant el cuer de la classificació. El partit ha estat controlat en tot moment pel conjunt igualadí, que ha anat madurant el seu joc fins que han arribat els gols. La primera part ha acabat amb un 0-3 a favor dels nois igualadins, demostrant així la superioritat del conjunt anoienc. La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica fins l’arribada del 0 a 7 final. Ha estat un partit on l´entrenador de l’HLIgualada ha pogut fer diverses proves per acabar d’ajustar l’equip de cara a les properes cites que té aquest equip aleví, com són la seva participació en el prestigiós torneig internacional Spartakids (organitzat pel mateix HLIgualada), i la seva última jornada a la Lliga Nacional Espanyola, que es disputarà a Sagunt els propers 7 i 8 d´abril, a on lluitaran per aconseguir una bona classificació i ser reconeguts com un dels equips més destacats del moment a l’estat espanyol .

Porter: Yeray Lorenzo

Jugadors: Laia Xin Mercadé, Àlex Sànchez(1), Arnau Santano, Marc Camarero(3), Lluís Torras(3), Biel Gelabert, Martí Roig, Unai Guerrero.

Sènior: CHL Premià 2 – HLIgualada 5

Bon partit de l’equip sènior de l’HLIgualada a la pista del CHL Premià. Victòria clara, que reflecteix la superioritat igualadina durant tot el matx. Els locals plantegen un partit molt defensiu, esperant a mitja pista per tancar tots els espais possibles als jugadors anoiencs, però amb paciència i un bon control del joc, al cap de tres minuts arriba el primer gol favorable als visitants (0-1). Aquest gol no fa variar l´estratègia ultradefensiva del Premià, que continua amb la seva línia de defensa ben tancada i esperant la seva oportunitat a la contra, però és un altre cop l´equip igualadí qui aconsegueix marcar i situar el 0-2 al marcador. A poc d´arribar al descans un dels pocs atacs locals acaba en gol (1-2), resultat amb el qual s’rriba a la mitja part. A la segona part, l’equip local, tot i continuar amb una defensa molt tancada, intenta endurir el joc, cosa que li comporta vàries expulsions, però els jugadors de l’HLIgualada, amb molta sang freda i concentració en el partit, no cauen en les provocacions constants dels rivals i demostren el seu bon joc amb dos gols més (1-4). Quan falten nou minuts pel final, el Premià marca un gol, que posa una mica d’emoció al partit (2-4), però a manca de poc més d’un minut, l’Igualada fa el seu cinquè gol i sentencia el partit (2-5). Molt bon partit nois!!!!

Porter: Oriol Sànchez

Jugadors: Carles Tudela, Samu Ferrara, Albert Mudarra, Marc Cano(1), Nil Domènech(3), Albert Muntades(1), Samu Piquer, Roger Mas.