Les Comes va acollir el millor handbol base femení de Catalunya

64

El passat cap de setmana, 24 i 25 de març, va tenir lloc la Fase Final del Campionat de Catalunya Juvenil Femení que comptà amb la participació dels equips KH-7 BM Granollers, Handbol Sant Quirze, EH Sant Vicenç-Bar Mi Casa i Felmar BM La Roca.

Les semifinals de la competició femenina es van disputar dissabte a Vilanova del Camí organitzades pel CH Vilanova, i diumenge, a La Sala de Barri del Complex Esportiu Les Comes d’Igualada, els partits pel 3r i 4t lloc i la final amb el suport del Club Handbol Igualada i el Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada.

L’equip KH7-BM Granollers va aconseguir la tercera posició en el seu enfrontament amb l’equip EH Sant Vicenç-Bar Mi Casa. En la final, l’equip Handbol Sant Quirze va obtenir el primer lloc del TOP4 amb la seva victòria davant del Felmar BM La Roca. A títol individual, la jugadora de l’Handbol Sant Quirze, Janna Sobrepera, va ser reconeguda com la millor jugadora del Campionat.

La cerimònia d’entrega de trofeus va comptar amb la participació de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, sra. Rosa Maria Plassa; vicepresident de la Federació Catalana d’Handbol, sr. Ricardo Nuez; delegat territorial, sr. Joan Alcoberro; vicepresident del CH Igualada, sr. Josep Aguilera i delegat federatiu, sr. Josep Francesc Martínez.

Excel·lent cap de setmana que va portar a casa nostra el millor de l’handbol base femení català. Un gran esport en expansió que cada vegada compta amb més practicants tant femenins com masculins en la Conca d’Òdena.