El Club Natació Igualada celebra la Diada del Waterpolo

56

El passat dissabte 24 de març els waterpolistes de la categoria absoluta del Club Natació Igualada, al matí, van jugar el primer partit de la segona fase contra el Club Natació Banyoles el patit amb un resultat final de 12-6.

El primer quart del partit els dos equips van començar molts forts tant en atac com en defensa, de tal forma que cap d’ells era capaç d’encetar el marcador, fins que en una jugada d’home de més els igualadins van aconseguir el 0-1. L’equip de Banyoles va apretar en defensa finalitzant així el primer parcial va finalitzar amb un 1-1.

El segon quart l’entrenador M.Tolosa va fer canvis a la porteria canviant a P.Gòmez per D.Hontoria. El partit continuava molt ajustat entre els dos equips, l’Igualada feia molt esforç en defensa però no aconseguia marcar en les jugades d’atac.

Durant el tercer i quart parcial, els jugadors visitants seguien com en el segon parcial i no aconseguien marcar, fent que l’equip de Banyoles aprofités per marcar i guanyar el partit amb un 12-6.

L’entrenador M.Tolosa considera que aquests partits fan que els més joves de l’alineació agafin minuts de cara a la temporada vinent.

Alineació CNI: D.Hontoria(porter), E.Noguera(3), D.Pelejà(1), J.Burgues, R.Calaf, J.Soler(1), P.Perez, T.Mallofré, D.Sánchez(1), M.Badia, A.Boix, K.Casado, P.Gómez(porter) i M.Tolosa com a entrenador.

Escola de waterpolo, infantils i juvenils

Dissabte 24 de març, com ja és costum, a la tarda es van celebrar dos partits amistosos entre els waterpolistes més joves del Club Natació Igualada a la piscina de Les Comes on els esportistes van demostrar posant en pràctica tot el que han anat aprenent.

El primer partit es va disputar entre els jugadors de l’escola de waterpolo amb un resultat final de 12-5 i el segon es va disputar entre els jugadors de les categories infantil i juvenil amb un resultat de 1-7. L’Eloi Noguera i en Marc Tolosa van ser els entrenadors que van ajudar als esportistes a fer-ho el millor possible. Els partits van ser pitats per un arbitratge i una taula formats per waterpolistes juvenils i absoluts.

Els dos partits van transcórrer sense incidències i amb un gran suport d’una animació formada per amics i familiars que animaven a tots els esportistes.

La jornada va finalitzar amb un berenar d’equip i acompanyat per unes paraules del president del CNI D.Ramis i d’en R.Calaf president de la secció de waterpolo.