5.8 C
Igualada
Dijous, 7 desembre 2023

Un article de

El Restaurant Scorpia i el Restaurant Taribó guanyadors dels millors plats de vinyala de la Fira de la Vinyala
E

Publicitat

El tercer cap de setmana de setembre Òdena va celebrar la Fira de la Vinyala. En aquest marc, i com ja s’havia fet en anteriors edicions es van organitzar els premis Vinyala d’Òdena. D’una banda al millor plat de vinyala segons el jurat format per la Confraria de la Vinyala i membres del consistori odenenc, i de l’altre al millor plat de vinyala segons votació popular.

Així, membres de la Confraria de la Vinyala i representats del consistori es va donar cita el mateix diumenge a la Fira i van tastar les diferents receptes participants. El guanyador va ser el restaurant Scorpia, seguit del Kiosket de l’Anna i del Canaletes.

El premi segons el jurat popular, que es podia fer votant a través d’una butlleta a la mateixa fira, va ser pel restaurant Taribó, seguit per la rostisseria Les Comes i el bar Fènix.
Aquest mes d’octubre, la regidora, Sandra Fernandez i Valentín Robles, han anat als restaurants guanyadors, el Restaurant Scorpia i restaurant Taribó, a fer el lliurament del reconeixement.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies