Xavi Alonso, Judit Llobet i Bernat Simón, millors esportistes de Montbui
X

21 d'octubre de 2022

Dissabte passat va tenir lloc a la Sala Auditori Mont-Àgora la Gala de l’Esport de Montbui, certamen organitzat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

L’humorista i mag Gerard Borrell va conduir una gala de dues hores en què es va reconèixer en primer lloc als finalistes proposats per les entitats i associacions esportives del municipi. Així, van rebre el seu reconeixement Xavier Alonso i Nora Romera (AEE Institut Montbui), Èrika López i Abril López (AMPA Antoni Gaudí), Saul Gámez i Alex Suera (AFA García Lorca), Paula Heras i Didier Ortiz (AMPA Montbou), Alfonso Jorge i Raúl Giménez (Club Petanca Montbui), Edgar Maldonado i Òscar Gregorio (CF Montbui), Josep Pons (Club Escacs Montbui), Lucía García i Valentina Cucos (Club Esportiu Montbui), Èric Pasadas i Manel Pérez (Club Futbol Sala Montbui), Blanca Jiménez i Elia Ibañez (Club Handbol Montbui), Víctor Duarte i Pablo Duarte (Club Tennis Montbui), Jaume Marcé i Miquel Claramunt (Moto Club Montbui), Jesús Milán i Albert Benito (Unió Esportiva Sant Maure) i Oriol Malet i Paula Luque (Hoquei Club Montbui). Els regidors Adrià Castelltort i Sara Bergantiño van fer el lliurament dels respectius guardons en aquesta categoria.
Seguidament es va procedir a fer el lliurament de les mencions especials al mèrit esportiu. Les mencions va lliurar-les el regidor Jordi Bòria, i van ser per a l’equip de Segona Provincial del Club d’Escacs Montbui, pel seu ascens.

També es va lliurar una menció especial a l’equip amateur de la Unió Esportiva Sant Maure, que va guanyar la lliga de Segona Catalana. D’igual manera es va reconèixer l’equip juvenil “B” maurista, que es va proclamar campió de lliga de Segona Catalana.

Tot seguit es va lliurar una menció al mèrit esportiu reconeixent a l’equip Infantil A del Club Futbol Sala Montbui. També va rebre una menció especial l’equip cadet “A” del Club Futbol Sala Montbui per guanyar la lliga de Segona cadet. I una menció al mèrit esportiu a l’equip miniprebenjamí del Club Futbol Sala Montbui.

Es va lliurar una doble menció al mèrit a les jugadores del Club Tennis Montbui Lucía Torbisco i Yana Riba.

Es va reconèixer amb una menció al mèrit esportiu al millor entrenador de la passada temporada, distinció que va recaure en Joan Alcoberro Gual, tècnic del Club Handbol Montbui. A continuació es va reconèixer amb una menció especial al Club Petanca Montbui, per l’activitat de lleure competitiu millor organitzada. També es va lliurar una menció a la promoció dels esports minoritaris al Club Tennis Taula.

Es va reconèixer amb una menció al mèrit esportiu l’Escola de Patinatge de l’Hoquei Club Montbui per la dinamització de l’esport femení. Menció especial al Club Esportiu Montbui per la promoció de la gimnàstica rítmica al nostre municipi, essent un planter prolífic.

Després es va lliurar una menció esportiva al millor patrocinador de la darrera temporada, guardó que va ser per a Esports Garcia Garcia, per estar sempre al costat de l’esport montbuienc. Menció especial a la millor entitat de lleure esportiu per a l’Associació Bàsquet de Mares Montbou, en reconeixement a la gran tasca realitzada en la dinamització del bàsquet femení i pel foment del caire associatiu amb les dones de diferents edats al nostre municipi.

Seguidament es va lliurar una menció especial a la promoció de l’esport del tennis i del pàdel al Club d’Esports Les Moreres.

Bernat Simón Benet, àrbitre montbuienc que es troba a la màxima categoria del futbol sala espanyol, va rebre una menció especial per la seva tasca en l’arbitratge, tant d’elit com de base.

D’igual manera es van reconèixer els èxits esportius de Marcelo Reymundi, campió d’Espanya de canicròs, i un dels majors especialistes d’aquesta modalitat esportiva que no és olímpica.

El jurat també va concedir una menció especial en reconeixement al mèrit esportiu a Ivet Cebrián Parra, nedadora del Centre de Natació Mataró, amb el qual ha aconseguit dos podis als Campionats de Catalunya i uns resultats excel·lents.

La menció a l’esportista amb millor projecció va ser per a Ariadna Rivero Robles, de l’Igualada Esquaix Club, campiona de Catalunya sots-9 i sots-11 d’esquaix.

També va rebre una menció especial al mèrit esportiu la presidenta del Moto Club Montbui, Raquel Grados, per ser referent de l’esport del motor a Santa Margarida de Montbui i per continuar el llegat i la passió pel trial que havia encetat el seu pare, Ciriac Grados.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta