El projecte de reurbanització de la Plaça Vilarrubias en fase d’exposició pública
E

21 de juny de 2022

Des del passat divendres 17 de juny el projecte de Reurbanització de la Plaça Vilarrubias es troba en fase d’exposició pública. Qualsevol persona el pot consultar o bé a la pàgina web municipal o a les dependències municipals i formular les al·legacions que estimi pertinents.
La plaça Vilarrubias és la més antiga de Vilanova del Camí, amb més de 40 anys d’història. Durant aquestes quatre dècades, s’han anat fent diferents intervencions, però cal adequar-la a les necessitats del veïnat i a la normativa vigent.

El projecte, redactat per la Diputació de Barcelona, suposarà una inversió de més de 300.000 €. L’alcaldessa vilanovina, Noemí Trucharte, reconeix que el projecte és molt ambiciós, però molt respectuós amb l’essència de la plaça que cal fer més assequible, suprimint les barreres arquitectòniques i eliminant els punts negres que faciliten l’acumulació de brutícia o les trobades de persones que dificulten el descans dels veïns. La voluntat del govern és també, conservar les grans jardineres de formigó i la plantació dels rosers, tan característics d’aquest espai públic.

El passat 8 de juny, l’Ajuntament va fer una reunió oberta amb els veïns i veïnes de la zona per recollir les seves aportacions i incorporar-les al projecte, en la mesura del possible. El veïnat ha proposat que les zones de joc infantil s’ubiquin a la part baixa de la plaça i que les obres respectin l’essència d’aquest espai.

El termini d’exposició pública del projecte és de 30 dies a comptar des de l’endemà de la publicació de l’anunci al BOP, amb data de 17 de juny.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta