El 18 d’octubre, 37a edició de la Cursa Popular d'Igualada
E

7 d'octubre de 2015

bbva_ajuntament_catcaixa copia.jpg

Igualada acollirà el diumenge, 18 d’octubre, la 37a edició de la Cursa Popular. La prova, va aplegar 3.915 corredors l’any passat i va establir un nou rècord de participació, augmentant aquesta xifra un 26% respecte l’edició anterior.
La prova, que dóna el tret de sortida als Jocs Escolars de l’Anoia, és d’inscripció gratuïta. Està organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu de l’Anoia, compta amb la col·laboració del Club Atlètic Igualada (CAI), Tuga Active Wear, la Diputació de Barcelona, AquaSOS Socorristes, Carrefour i, a més, el patrocini del BBVA – Catalunya Caixa.
La cursa constarà de dos recorreguts. El recorregut B, amb sortida a les 12h a la plaça Castells, presentarà un traçat pel centre d’Igualada apte per als més petits i els seus acompanyants, amb una llargada de 1,9 quilòmetres. El recorregut A, amb un recorregut de 5,5 quilòmetres, i recomanat per a Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets, Juvenils i Majors, començarà a les 11h a l’Avinguda Barcelona, cantonada amb carretera de Manresa. Les dues proves finalitzaran a la Plaça Cal Font.
Hi haurà trofeus per als guanyadors absoluts i per als tres primers classificats de cada categoria del recorregut A, a banda de vals bescanviables per material esportiu per les tres escoles amb més participació. També es lliurarà un val per material esportiu a l’escola amb més percentatge de participació en relació amb el nombre d’alumnes matriculats.

Xip de cronometratge
Vista la bona acollida de l’edició anterior, aquest any la cursa A també comptarà amb xip de cronometratge per al control del temps. Es tracta d’una etiqueta d’un sol ús que va incorporada al mateix dorsal del participant i que no cal retornar a la finalització de l’esdeveniment. D’aquesta manera, es poden obtenir els resultats i classificacions de manera immediata un cop acabada la competició.

Aquesta incorporació fa que sigui necessària la inscripció prèvia, per tal de preparar el dorsal de cada corredor. Les inscripcions per al recorregut A ja es poden dur a terme, fins el 14 d’octubre, a les Oficines de la Regidoria d’Esports d’Igualada al complex esportiu de Les Comes, a l’estand que aquest departament tindrà el proper cap de setmana al festival Esport i Natura, al web www.cursapopularigualada.cat i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament Igualada. Els participants del recorregut B s’hi poden apuntar el mateix dia, des d’una hora abans d’iniciar la cursa, al lloc de sortida.

Els dorsals es podran recollir prèviament i hi haurà dos punts habilitats: els dies 15 i 16 d’octubre a les oficines del Departament d’Esports (c/ Carles Riba, s/n, de 8 a 15h), a la Plaça Cal Font, el dia abans de la Cursa, 17 d’octubre, de 10 a 21h en una carpa habilitada, i el mateix dia de la cursa, al punt de sortida, fins les 9:30h.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?