19 de febrer de 2019

Diversos municipis anoiencs, premiats per bones pràctiques

La Federació de Municipis de Catalunya (FMC) va organitzar el passat dijous, 14 de febrer, una conferència a Barcelona al voltant d’innovació democràtica i govern local. I, en aquest mateix acte, es van lliurar a 81 municipis els certificats de bona pràctica corresponents al període 2014-2018, dins del Banc de Bones Pràctiques (BBP).

Aquesta és una iniciativa de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals, que compta amb la col·laboració de l’FMC i que pretén promoure la millora i la innovació en els governs locals.

L’Ajuntament d’Igualada va rebre dos certificats: un, en l’àmbit del Comerç, pel programa de revitalització de locals tancats al nucli històric Micronegocis amb aparador i el segon, en el vessant de la Inclusió Social, reconeixent la iniciativa del Banc d’Articles Reutilitzables i Material Infantil. La Pobla de Claramunt, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí també van veure premiades algunes de les seves iniciatives.

L’acte el van liderar el president de la federació i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, el president de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals, Àngel Garcia Fontanet, l’alcalde d’Estrasburg, Roland Ries, i el vicepresident de la Mesa del Congrés de Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa, Xavier Cadoret. 

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: