8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Divendres comença el cicle Música en Viu a Piera
D

Publicitat

Torna a Piera el Cicle de Concerts Música en Viu, una proposta cultural organitzada per l’Ajuntament amb la voluntat d’oferir a la ciutadania diversos concerts gratuïts a l’aire lliure per amenitzar les nits dels divendres estiuencs.

El cicle s’encetarà el pròxim 30 de juny, s’allargarà fins al 28 de juliol i es durà a terme al Gall Mullat i a la plaça del Peix.

Programa
El primer concert previst és càrrec del grup Viki and the wild, banda de rock i soul que presentarà a partir de les 22.30 hores davant del públic del Gall Mullat temes del seu nou disc, centrat en la lluita personal i en la superació.

La següent trobada serà el 7 de juliol, a la plaça del Peix, a partir de les 22 hores, i serà protagonitzada pel pianista Mario Parmisano, qui oferirà un homenatge al centenari d’Astor Piazzolla – gran mestre del tango – amb la col·laboració de la Banda Orquestra de Piera (BOP).

Una setmana després, el dia 14, el trio Bóssalo pujarà a l’escenari de la plaça del Peix a les 22 hores per interpretar temes propis de bossa nova i samba en llengua catalana. El penúltim concert serà també a la plaça del Peix, a les 22 hores, i estarà conduït per Port Bo, grup d’havaneres de Calella de Palafrugell.

La cloenda del Cicle de Concerts Música en Viu arribarà el 28 de juliol amb una actuació d’Irene Reig Trio, a les 22 hores, a la plaça del Peix. Es tracta d’un grup encapçalat per la pierenca Irene Reig qui, juntament amb els seus companys, interpretarà diverses cançons pròpies del bob i de l’hardbob.

 

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies