29.7 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

Concert amb el Quartet Altimira, als Hostalets de Pierola

Un article de

Concert amb el Quartet Altimira, als Hostalets de Pierola
C

Diumenge, a les 7 de la tarda els Amics de la Música dels Hostalets de Pierola han programat un nou concert que en aquesta ocasió anirà a càrrec del Quartet Altimira, amb Maria Florea (violí), Luís Peña (violí), David Andújar (viola) i Mariona Tuset (violoncel). El concert serà a l’Auditori cal Figueres.

Les trajectòries entrellaçades, l’entusiasme per la recerca i les ganes de comunicar són els punts en comú dels membres del Quartet Altimira. El setembre del 2017 la Fundació Walter Stauffer beca els membres del Quartet Altimira perquè estudiïn amb els mestres del “Quartetto di Cremona” a la Acadèmia Walter Stauffer de Cremona, i els convida a formar part del projecte “Le dimore del quaretto”, que uneix patrimoni arquitectònic i música de cambra.


El Quartet Altimira ha estat reconegut i premiat al Concurs de música de cambra “Mirabent i Magrans” de Sitges 2019 (3r premi), Concurs internacional de música de Les Corts 2019 (2n premi), finalistes al Concurs internacional “Paper de Música” de Capellades 2016, als “Pòdiums” de Sant Joan de Vilatorrada 2016, i al Concurs del Festival Internacional de Panticosa 2013 (1r premi).

Diumenge interpretaran obres de Gaspar Cassadó, Erwin Schulhoff i Wolfgang Korngold.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca