4.4 C
Igualada
Dijous, 7 desembre 2023

Un article de

Castellolí celebra amb èxit la Festa Major de Sant Feliu
C

Publicitat

Castellolí ha celebrat, un any més, la Festa Major del barri de Sant Feliu aquest dissabte, 3 de setembre. L’Ajuntament ha organitzat els tradicionals actes a l’Església de Sant Feliu, els quals han comptat amb la participació d’un centenar de persones.

La vetllada es va iniciar a les 8 del vespre amb una missa oficiada pel mossèn Eduard Flores, rector del municipi; acompanyada per una cantada a càrrec de la coral castellolinenca Coral d’Aulí. Tot seguit, a les 9 del vespre va ser el torn de la tradicional sardinada popular, la qual va comptar amb una gran participació. Després de menjar es va celebrar la cantada d’havaneres amb el grup Ultramar i van ser amenitzades amb el tradicional rom cremat elaborat per gentilesa de la família Brugués.

En declaracions, l’alcalde de Castellolí, Joan Serra, ha volgut agrair al regidor de festes, David Arana, i a tot el seu equip de la Comissió de Festes per la gran tasca d’organització feta i ha assegurat que “tot i la dificultat de la previsió meteorològica, enguany s’ha celebrat una de les millors festes de Sant Feliu que s’han fet mai; especialment, pel principal concert”.

Per últim, l’alcalde també ha fet un agraïment a tots els veïns i veïnes que han participat de la festa i fer que, un any més, s’hagi pogut celebrar la Festa Major de Sant Feliu “sense aquesta participació no seria possible”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies