Montmaneu celebra la seva Festa Major
M

6 de setembre de 2022

Des del dia 1 de setembre a dia 5, Montmaneu ha celebrat amb un gran èxit tan de públic com d’activitats la seva Festa Major.

El dijous dia 1 amb l’encesa de la traca per part de la pubilla de Montmaneu, va començar la festa. Seguidament, va haver l’actuació musical de “Lo Pau de Ponts”, que ens va delectar amb les seves cançons i paròdies.

Divendres al matí, hi ha haver campionats de tennis, futbol sala i un disputat campionat de botifarra de Montmaneu, essent la parella campiona la sra. Carme Virgili i el Sr. Josep Soler. A les 21 hores, va tenir lloc el ja tradicional sopar popular que va aplegar unes 400 persones, es va comptar amb la presència del Diputat de la Diputació de Barcelona Sr. Pere Pons, el President del Consell Comarcal de la Segarra Sr. Francesc Lluc, i varis alcaldes de municipis veïns. El Ballet “Ballet Glamour & Cheerleaders” va tancar aquest gran acte.

El dissabte a les 9 hores, desprès del repic de campanes que van donar tret a la tradicional caminada i bicicletada a la Font de la Panadella. En arribar tots els participants van gaudir d’un bon esmorzar. A les 11 hores a la zona esportiva es va realitzar varies activitats infantils (festa espuma, inflables i circuït de cotxes ecològics). A les 17 hores la companyia de teatre les “Llorones” ens van oferir amb gran asistència de públic, l’obra de teatre “No hi havia una vegada”, apte per tots els públics. Seguidament i desprès de dos anys sense poder-ho celebrar, Montmaneu va tornar a fer la tant esperada “Escala En Hifi”, amb un nombrós públic assistent que va emocionar amb les magnifiques actuacions, demostrant un any més, l’esforç i superació d’aquests organitzadors i participants. A continuació, amb una plaça de joven plena de gom a gom i fins a la matinada,  el grup de versions “La Cosa nostra” va acabar la jornada.

El diumenge, a la 10 hores la banda de l’escola de música de Capellades va fer una cercavila pels recentment remodelats carrers i places de la població. A les 12 h a l’església de Sant Maria, missa solemne celebrada pel Mossèn Valentí Misserach amb l’acompanyament musical de l’orquestra internacional Costa Brava. A la sortida la mateixa orquestra, ens va oferir un repertori de sardanes. A les 18 hores l’orquestra Costa Brava es va celebrar un espectacular concert que va delitar al nombrós públic assistent i a continuació, ball de gala amb la mateixa orquestra. A la mitja part es va oferir entrepans i cava per tots els assistents.

El dilluns, després de la missa de difunts, es va fer una paella popular per tothom i a continuació a la remodelada plaça major hi va haver jocs per a petits i grans, amb premis i regals. Va tancar aquesta Festa Major d’enguany el reconegut grup d’havaneres son de l’havana amb el seu respectiu rom cremat.

Des de l’Ajuntament agraïm a les empreses col·laboradores en la Festa i a tots els veïns i veïnes que han participat i col·laborat. Un agraïment especial a tot l’staff tècnic de l’escala en hi-fi, que una vegada més ha estat un èxit.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta