25 de febrer de 2019

Avancen les obres de nous trams de l’Anella Verda d’Igualada

L’Ajuntament d’Igualada treballa actualment per enllestir nous trams de l’Anella Verda de la ciutat, preveient la seva posada en marxa entre la primavera i l’estiu.
D’una banda, ja han arribat al seu equador les obres de l’extrem de Ponent del circuit Central, que unirà els barris de Fàtima i de Set Camins. Aquest tram, d’un quilòmetre de longitud arrenca a la cruïlla entre el c/ Nostra Senyora de la Paloma i l’Av. Nostra Senyora de la Pietat, continua en paral·lel a l’Av Nostra Senyora de la Pietat fins la rotonda amb la carretera N-IIa i continua en paral·lel a la mateixa, travessant el pont existent i arribant a l’Av. Doctor Pasteur.
Paral·lelament, aquesta setmana arrenca la primera fase d’obres d’extensió de l’Anella Verda de les Guixeres, entre el Mirador de Montserrat i el camí de Can Roca, a l’extrem Nord del polígon industrial de Les Comes.
El corriol ja existent té uns 700 metres de longitud i ara l’Ajuntament hi durà a terme la mínima intervenció necessària per a facilitar el pas de persones i bicicletes, alterant el mínim possible l’entorn natural per on discorre. La voluntat és fer-lo més transitable i segur, apte perquè el màxim nombre de persones hi puguin practicar activitat física i passejar a peu o amb bicicleta, però respectant el seu caràcter forestal.
En aquesta primera fase, s’intervé en els primers 200 metres immediatament successius al mirador.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: