El Physic CB Igualada cau contra el Barberà però es manté a mitja taula

27 de març de 2017
Nou partit dels igualadins per buscar una nova victòria a casa, després d’estar matemàticament salvats a falta encara de 5 jornades pel final de la lliga.
El primer quart, ja començava amb una manca d’encert que condemnaria als igualadins si no canviaven la dinàmica de joc. Un encert de dos triples en el primer quart no era suficient per poder treure ventatge d’un equip visitant que sortia amb molta força. El primer parcial va ser favorable als locals amb un 16-15.
El segon periode, seguia sense ser productiu pels igualadins que trobaven bones situacions de bàsquet, però no aconseguien convertir. En canvi, els jugadors de D. Lizano, aprofitaven la devallada dels blaus per poder anotar i agafar ventatges a la mitja part. El segon parcial era de 15-24, que col·locava un marcador de 31-39.
El tercer quart els igualadins seguien sense poder marxar en el marcador, a causa del seu poc encert i la precipitació en el tir de 3 punts. Poc a poc, els jugadors de l’equip visitant anaven guanyant confiança i agafant avantatge en el marcador. El tercer periode va ser de 19-27, que feia un total de 50-66.
L’últim període del partit va ser on els blaus es van retrobar amb l’encert a l’aro, anotant tres triples seguits que provocaven la por en l’equip visitant, que demanava minut per parar el gran parcial. Al final, la remuntada no ha estat possible, condemnats per un encert molt baix en tirs de tres, aconseguint tan sols 11/41 tirs, és a dir, un 26,8%. L’últim parcial va ser de 25-27.
El resultat final del partit va ser Physic CB Igualada A 75 – Barbera Team Values 93.
Anotació Physic CB Igualada A: R. Riu (6), E. Burgès (-), M. Moliner (0), J. Torres (16), M. Benito (8), C. Fons (11), MA. Garcia (8), A. Gual (15), X. Creus (2), S. Laguarta (0), E. Tejero (4), P. Camí (5).
Anotació Barbera Team Values: L. López (10), S. Hedzoal (-), F. Cairo (5), L. Soumath (3), S. Guardia (8), H. Olaguibe (25), M. Castellano (-), D. Martinez (9), I. Llull (11), A. Mas (8), S. Perez (14), R. Barbosa (-).