Grans resultats dels júniors als campionats de Catalunya d’esquaix a Banyoles

28

Gran collita dels júniors de l’escola infantil de l’Esquaix Igualada amb dos títol, un subcampionat, dos quarts llocs i un cinquè.

A sub 17, Nacho Fajardo va fer bons els pronòstics dominant al igualadí Nil Aguilera, a semis al barceloní Joan Serna, i guanyant no sense dificultats la gran final al jove de Lloret Hugo Lafuente per 3-1. En aquesta mateixa categoria, bon campionat del Nil Aguilera que desprès de perdre amb el mateix Nacho a quarts,  en el quadre per llocs, va encadenar 3 victòries obtenint la 5a posició final.

A categoria de plata S17, títol per l’igualadí Gerard Sabariegos que venint de prèvies va fer un gran campionat guanyat 4 partits i dominant la final al manresà del Nat’s Adrià López per un igualadíssim 3-2 final.

A sub 11, destacadíssima actuació dels nostres amb el Jofre Barrufet sotscampió del quadre de S11, caient amb l’inabordable Oriol Salvia a la gran final, desprès de guanyar a Martí Arpa a quarts i Pol Asensio a semis. Sergi Rivero també  va tenir una destacada actuació guanyant primer a Adrià Martí a vuitens i Marc Coll a quarts i per tant arribant a la penúltima ronda però caient amb el més tard campió.

Montse Fajardo va quedar en 4a posició en una categoria que no és ni de bon tros la seva. Tot i així, la Montse va plantar cara però va perdre els seus tres partits davant la Ona Blasco, campiona, la Maria Jutglar segona i la Ivet Isern tercera.

L’equip RS-PLASTNET és classifica pels play-off al títol de 3a, empatant a Sabadell 2-2

Gran temporada del tercer equip RS-PLASTNET que desprès d’empatar a 2 amb el Natació Sabadell és va classificar per optar al títol d’aquesta categoria jugant el play-off a 4 i de pas intentar pujar a 2a catalana, en cas de quedar entre els dos millors.

Sergi Rivero va cedir 7-11, 4-11, 7-11 amb David Acuña, les coses és van complicar més ja que Carles Sánchez també va ensopegar amb David Olivé 7-11, 9-11, 11-3, 7-11. Però en el tram final la jove Montse Fajardo és va desfer de Montse Fargas per 11-7, 12-10, 11-7 i Dani Zaragossà va donar l’empat gràcies a la seva victòria i el coeficient a favor guanyant a Marta Cirera per 11-8, 11-1, 12-10.